Masa szpachlowa Rigips Start+ 5 kg
Vyprodáno

Tmel Rigips Start + 5 kg

11512350
83,44 Kč
S DPH

Rigips Start + tmel je určen pro spárování sádrokartonových desek páskou, rohy a upevňovacími body. Balení 5 kg.

Tmel Rigips Start + 5 kg 4.43 1 5 35

Vaše hodnocení bylo přidáno, děkujeme

Omlouváme se, ale došlo k chybě, zkuste to prosím později

Hodnotit produkty mohou pouze přihlášení zákazníci.

HODNOCENi: 4.43 / 5
Tento produkt jste dosud nehodnotili
Hodnotili: 35

Popis

APLIKACE:

Rigips Start + tmel se používá pro spárování sádrokartonových desek s použitím armovací pásky. Je součástí systémů Rigips Start + a Rigips Finisz +.
Výhody:
• Pohodlí a rychlost – dokonale se mísí a získává konzistenci pasty bez hrudek
• snadná aplikace - konzistence umožňující efektivní aplikaci a roztavení těsnící pásky
• vynikající účinek - velmi malé smrštění po zaschnutí.

TECHNICKÁ DATA:

• přilnavost k sádrokartonovým deskám:> 0,25 N / mm²
• pevnost v ohybu:> 115 N
• třída reakce na oheň: A1 (nešíří oheň)
• doba platnosti: 6 měsíců
• průměrná spotřeba hmoty: cca 0,3 kg / m2 (stěrkování sádrokartonu)
• doba tuhnutí: 50 min.
• míchání: ruční nebo mechanické
• míchací poměr: 1,8 kg na 1 litr vody

SCHVÁLENÍ A SCHVÁLENÍ:

• Výrobek vyhovuje normě: PN-EN 13963
• Prohlášení o vlastnostech č. 305/2011

JAK POUŽÍVAT:

Rigips Start + přidejte do čisté vody v poměru cca 1,8 kg prášku na 1 litr vody. Nechte působit cca 3 minuty. Poté maltu míchejte ručně nebo pomaloběžným mixérem, dokud nevznikne homogenní hmota (asi 2 minuty). Připravená malta by měla být spotřebována do 50 minut. Nanášejte na podklad hladkou kovovou stěrkou nebo špachtlí. Do připravené malty nepřidávejte žádné další materiály ani vodu. Odchylka od tohoto pravidla může narušit parametry produktu. Používejte čisté nářadí, kbelíky a vodu!

Dostupnost

Přílohy

Recenze

Žádné recenze

Mohlo by vás také zajímat

Produkt byl úspěšně přidán do seznamu přání!
Produkt byl úspěšně přidán k porovnání

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte