Ochranná páska PVC z dokladu 30 mm
Listwa przyokienna APU uszczelniająca zewnętrzna z siatką i uszczelką dł. 250 cm
Ochranná páska PVC z dokladu 30 mm
Listwa przyokienna APU uszczelniająca zewnętrzna z siatką i uszczelką dł. 250 cm

Bonie Bella Plast BP11 H2NS se sítí 300 cm

BP11 H2NS
190,72 Kč / ks.

63.57 Kč / mb.

S DPH

Fasádní příruba Bella Plast BP11 H2 NS o šířce 20 mm jsou rustikální pásy se síťovinou a ztraceným prvkem pro zhotovení dekorativní rustikální úpravy v zateplovací fasádě.

Minimální množství pro objednání tohoto produktu je 20.

Bonie Bella Plast BP11 H2NS se sítí 300 cm 4.58 1 5 38

Vaše hodnocení bylo přidáno, děkujeme

Omlouváme se, ale došlo k chybě, zkuste to prosím později

Hodnotit produkty mohou pouze přihlášení zákazníci.

HODNOCENi: 4.58 / 5
Tento produkt jste dosud nehodnotili
Hodnotili: 38

Popis

TECHNICKÁ DATA:

Fasádní nástavec Bella Plast BP11 H2 NS má následující parametry:

• šířka kanálu: 20 mm
• hloubka kanálu: 20 mm
• délka: 300 cm
• Bílá barva

APLIKACE:

Bonie Bella Plast BP11 H2 NS se síťovinou se používá k provedení dekorativní rustikace v zateplovací fasádě. Konektor BP11 H2 Ł se používá pro těsné spojení mezi špičkami.

UTILITY:

Rustikální lišta BP11 H2 NS uzavřená ztraceným prvkem a sítí je zcela nové, patentované technické řešení (patentová přihláška P-402775). Pás má vnější uzávěr v podobě ploché lišty, která těsně uzavírá vnitřek pásku. Plochá lišta je ztracený prvek, který je nutné po osazení desky a vyschnutí omítky odstranit. Pásek BP11H3N v nabízeném řešení poskytuje následující výhody:
• žádná ztráta lepidla a omítky během instalace, protože sádrový plovák mezi čepy je velmi účinný, aniž by bylo nutné věnovat pozornost nainstalovaným rustikálním profilům. Stěrka se sádrou je vedena lištami. Tímto způsobem dovnitř lišty nepadá žádné množství sádry. Omítka je tažena naprosto rovnoměrně, nevzniká možnost nerovností omítky mezi po sobě jdoucími latěmi, protože plovák má na latích rovnoměrné vedení.
• výrazné urychlení omítacích prací bez ztráty času zdlouhavým lepením a omítáním u latí
• dokonale čistá lišta, dobře zajištěná vnějším plastovým uzávěrem proti mechanickému a chemickému poškození na stavbě
• dokonale rovnoměrný tvar - díky vnějšímu uzávěru, který pásek při montáži ztuží - pásek zachovává rozměry výrobce, nedochází k "vlnění" pásku

INSTALACE:

Instalace se provádí tak, že se do zateplovacího opláštění vyrobí drážky, ty se vyplní lepidlem pro nalepení sklovláknité síťoviny na zateplení a dovnitř se vloží drážka rustikální lišty BP11H2NS. Lepidlo by mělo přesně vyplnit prostor pod soklovou lištou a pod děrovanými křídly soklové lišty. Poté naneste lepidlo na termopodšívku nad a pod pás a spojte jej se systémovou skleněnou síťovinou tak, aby síťka z vnější strany překrývala (překrývala) perforovaná křídla pásu. Natažené lepidlo by mělo být mezi latěmi vyrovnáno. Po zaschnutí lepidla lze zahájit omítání s použitím vhodného základního nátěru. V případě drážkových lišt BP11H2NS je omítání extrémně snadné a efektivní při nanášení omítky stejným způsobem jako na ploché fasádě, bez instalovaných drážkových lišt. Tento postup je možný díky uzavření pásu, který slouží jako vodítko pro sádrovou stěrku.
Po zaschnutí omítky by měl být ztracený prvek odstraněn rozlomením mimo pás BP11 H2 NS. Ztracený prvek se na pás montuje přes neviditelné spoje z měkčeného PVC, což zaručuje vyjmutí ztraceného prvku (uzávěr) za všech tepelných podmínek a bez rizika prasklin, odštípnutí apod.

SCHVÁLENÍ:

• Schválení ITB: AT-15-9164 / 2013
• Národní prohlášení o shodě: BP DK-01/2013.

Dostupnost

1000

Přílohy

Recenze

Žádné recenze

Mohlo by vás také zajímat

Produkt byl úspěšně přidán do seznamu přání!
Produkt byl úspěšně přidán k porovnání

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte